kyliä,  Parga,  Pargalla

Parga – Kreikan matkaopas

Manner-Kreikan Pargan alue koostuu rauhallisista perinteisistä kylistä, jotka istuvat luoteisrannikolla.

Alueen kauniissa kylässä on hiljaisia ​​tavernoja, ravintoloita, joissa tarjoillaan poikkeuksellisen tuoreita mereneläviä, kahviloita ja baareja ja jotka ovat ihanteellinen tukikohta Pargan upeille rannoille ja vuoristoalueille.

Pargan seudun rannat Epiruksen rannikolla ovat hyviä uusille vierailijoille, koska ne ovat suhteellisen yllättäviä. Siellä on paljon pieniä eristäytyneitä lahtia, joihin pääsee vesitaksilla. Pargan rannat tarjoavat erinomaiset snorklausolosuhteet ja vesiurheilumahdollisuudet, kuten uinti, sukellus, purjelautailu, vesihiihto ja vesihiihto.

Yökerhot ovat vain vähän ja kaukana Pargan lomakohteista, ja useimmat kävijät suosivat hiljaista illallista yhdessä monista perinteisistä ranta-tavernoista. Sataman ympärillä olevat ravintolat ja tavernat tarjoavat kaikenlaista ruokaa aina perinteisistä aterioista, kuten grillatusta fetajuustosta ja paistetusta karitsasta kansainvälisiin ruokiin.

Pargalla on tyypillinen Välimeren ilmasto, jossa on pitkät kuumat kuivat kesät ja lyhyet leudot talvet. Kesäkuukausien aikana kesä-, heinä- ja elokuussa lämpötilat saavuttavat usein yli 30 ° C: n, 12 tuntia auringonpaistetta päivässä. Lämpötilat toukokuusta lokakuuhun laskevat harvoin alle 20 ° C: n lämpötilan, kun taas marraskuun lämpötilat laskevat noin 17 ° C: een, jolloin alueesta löytyy paljon miellyttävämpää kuin kuumassa höyryssä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *