Altura,  Kohdeopas

Altura Portugalin Algarvessa Kohdeopas

Altura on tarkoitukseen rakennettu rantalomakohde Portugalin Algarven itärannikolla lähellä Rooman kaupunkia Taviraa ja vilkasta Monte Gordon lomakeskusta. Alturan rannikko on Parque Natural da Ria Formosan 37 kilometrin rantaviivaa. Suurin osa Alturan majoituksesta, kuten hotelleista, huviloista, huoneistoista ja merenrantakohteista, on kävelymatkan päässä kauniilta hiekkarannalta.

Algarven itärannikolla on kauniita hiekkarantoja, joita ympäröivät kirkkaat lämpimät vedet, ja Taviran ja Monte Gordon välissä on noin viisi sinilippurannaa. Alturalla on pitkä, leveä ranta, jossa on puhtaat hiekat, rantabaari ja ravintola, tarjolla on erilaisia ​​vesiurheilulajeja ja runsaasti pysäköintitilaa. Läheiset Praia Verden ja Manta Rotan rannat ulottuvat kilometreihin, ja ne ovat hyvin suosittuja niiden kauniille puhtaalle hiekalle ja rauhalle.

Alturassa on kauniita maaseutualueita, joita on hyvä tutustua jalka, polkupyörä tai auto.

Lomakeskus on suosittu golfin harrastajien keskuudessa, sillä sillä on erinomaiset golfkentät 15 minuutin ajomatkan päässä. On huippulaadukkaita kursseja, pro-kauppoja, vuokrauspalvelut ja ravintoloita. Kurssit tarjoavat upeat näkymät, ja Castro Marimin näkymät Guadianan joelle ja näkymät Espanjaan ja Quinta da Ria sijaitsee kauniilla luonnonsuojelualueella.

Alturan rento ilmapiiri tarkoittaa, että iltaisin nautitaan aterian nauttimisesta yhdessä laadukkaimmista ravintoloista tai baareista, jotka tarjoavat viihdettä. Jos kuitenkin etsit enemmän elävää iltaviihdettä, voit vierailla Monte Gordossa Algarven itärannikolla. Monte Gordo tarjoaa enemmän elävää viihdettä kuin Altura mukaan lukien kasino- Nyspins suomessa, jos haluat pelata yötä.

Altura nauttii Välimeren ilmastosta, jossa on lempeät merituulet, jolloin lämpötila tuntuu viileämmältä ja auttaa hillitsemään kosteutta. Lämpötilat keskimäärin noin 28C kesällä 12 tuntia auringonpaistetta päivässä. Täällä on meren lämpimin Algarvessa, joka on noin 24 ° C kesäkaudella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *