Costa Doradan,  lomakohde,  määränpääopas,  Rantojen

Salou, Costa Doradan määränpääopas

Sijaitsee kauniilla Costa Doradan alueella Kataloniassa, Salou on suosittu lomakohde, jossa on lomailijoita. Tämä vilkas lomakeskus on täynnä suuria klubeja ja baareja ja tarjoaa valikoiman ulkoilmaurheilua. Saloun loma-aikoina voi nauttia kaikkina vuodenaikoina lämpimien kesien ja leikkojen talvien kausiluonteista ilmapiiriä.

Rannat ovat osa Golden Coastin aluetta ja sopivat erinomaisesti rentoutumiseen auringonpaisteessa. Rantojen tilat ovat erinomaiset aurinkotuolilla ja päivänvarjoilla, rantabaareilla, kahviloilla, jäätelökioskeilla, suihkulla ja wc: llä.

Salou nauttii tyypillisestä Välimeren ilmastosta kesäkuusta syyskuuhun, jolloin lämpötilat ovat keskimäärin 27 ° C, ja elokuun puolivälissä saavutetaan usein 29C: n korkeudet. Kesäyöt ovat ihanteellisia rentouttavan illan kävelylle, kun lämpötilat ovat keskimäärin miellyttäviä 18C. Kesäpäivät näkevät noin 10 tuntia auringonpaistetta päivässä ja hyvin vähän sateita. Keskimääräinen lämpötila on 14C talvikuukausina, joten tämä on erinomainen aika harrastaa ulkoilua, mutta yön lämpötila laskee noin 7 ° C: seen, joten sinun täytyy muistaa pakata lämpimämpiä vaatteita iltaisin.

One Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *